Diensten

GENSET VERVOER

Ook voor uw Genset vervoer! Een genset is een aggregaat die aan een reefer container wordt gekoppeld om deze van stroom te voorzien tijdens transport of wanneer walstroom niet voorhanden is. Hieronder een aantal foto’s.

SOLAS (WEEGPLICHT)

Met ingang van juli 2016 is het wegen van containers internationaal verplicht geworden. Het doel van de weegplicht is voorkomen dat de stabiliteit van zeeschepen in gevaar komt, de stapels containers aan boord te zwaar zijn of de containersjorringen het begeven. Wij kunnen ervoor zorgen dat de containers, na belading, voor u gewogen worden, zodat u het juiste gewicht, voor de gewenste deadline. door kan geven aan de rederij.

CONTAINERS AFZETTEN

Samen met een van onze vaste vervoerders kunnen wij een aantal handelingen voor de klant op locatie verrichten. Zo is het afzetten van volle of lege containers geen enkel probleem. Het afzetten van 40ft en 20ft containers kan plaatsvinden met een sideloader of een kraan. Ideaal voor situaties waarbij laaddocks ontbreken of waarbij het laden of lossen langere tijd gaat duren.


20FT / 40FT CONTAINERS KIEPEN

Wij hebben de mogelijkeid om los gestort materiaal te lossen. Wij kunnen het transport met een kiepchassis aanbieden.